Saturday, 22 October 2016

KISSOJEN SYYSHÄÄTVähän yli vuosi sitten paras ystäväni Jemina meni naimisiin. Sain toimia hänen kaasonaan ja olla häiden suunnittelussa ja järjestelyssä mukana.

Suurin huolenaiheeni häihin liittyen taisi olla se, miten Jeminan ja Miikan kissa Alfa saadaan mukaan häihin. Eihän se voisi kirkkoon tulla eikä oikein juhlapaikallekaan.

Siitä se idea hääkuosiin varmaan lähti.
Ehdotin Jeminalle, että voisin suunnitella hääkuosin kutsukortteja varten ja tämä sopi Jeminalle, koska askarreltuja kortteja hän ei halunnut.

Kuosin suunnittelu lähti siitä, että Jemina lähetti minulle kuvia Alfasta. Puhuimme häiden väriteemasta ja tyylisuunnasta. Kukkia ja jotain vähän retroa.

Kuosin pääosaa näyttelee tietenkin Alfa-Pöpsis, tuo oranssinruskea karvainen komistus joka kissasukulaisineen viettää hääjuhlaa syksyisen kirjavassa puutarhassa. Kuosissa on nähtävissä häävieraiden lisäksi herra Aromaa, rouva Aromaa sekä heidän hätääntynyt sormuspoikansa, joka on tietenkin kadottanut sormuksen!!!

Jemina ja Miika pitivät kuosista niin paljon, että sitä käytettiin korttien lisäksi myös paikkakorteissa, menuissa sekä ohjelmakorteissa.

Hääpaikan koristelu, hääkimppu ja häävaatteet jatkoivat kuosin värimaailmaa. Kaiken kaikkiaan hääkokonaisuudesta tuli kaunis ja harmoninen, mutta myös persoonallinen ja hyvinkin paljon hääparin näköinen. Täytyy mainita että Jeminan hääpuku oli myöskin minun tekemäni.

Kissojen syyshäät –kuosi on hyvä esimerkki siitä, kuinka kuosi voi olla myös personoitu mittatilaustyö tai persoonallinen lahja. Kuosin käyttökohteina vain mielikuvitus on rajana. Itsehän olisin tietysti halunnut tapetoida koko juhlapaikan hääkuosilla, mutta onneksi se ei ollut päätettävissäni.

Ja ei hätää!! Sormuskin löytyi lopulta! Mutta huomasitko mistä..?

Myöhäiset onnittelut Jeminalle, Miikalle ja Alfalle ensimmäisen aviovuoden johdosta ja oikein värikästä syksyn jatkoa teille muille!!!

Valokuva: Tytti Käyhkö
Valokuva: Tytti Käyhkö
Valokuva: Tytti Käyhkö
Valokuva: Tytti Käyhkö
Valokuva: Tytti Käyhkö
Valokuva: Tytti Käyhkö

No comments: